Intarzia készítés - Oktatás - Műhelylátogatás

Magyarország első látogatható intarzia műhelye!

Széchenyi 2020

A Művészeti-Fólia Bt a GINOP-1.2.9-20-2021-03708 pályázat keretében vállalkozást fejlesztő beruházást valósított meg, a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával.

 

Kedvezményezett neve: Művészeti-fólia Bt.

 

Projekt címe: Téti faintarzia és díszüvegező műhely gépparkjának fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 3 458 532.- Ft

Támogatás mértéke: 70 %

 

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre és üzembe helyezésre került egy darab HSG lézergravírozó gép , egy darab EPSON -SureColor SC-T5405 típusú nagyformátumú nyomtató, 1 db Wacom Cintiq 16 digitalizáló tábla  és három darab számítógép konfiguráció.

 

A fejlesztés célja és indokoltsága a technológiafejlesztés, kapacitásbővítés, a növekvő vevői igények kiszolgálása és a legújabb technológia alkalmazása.

 

A HSG lézergravírozó géppel sokféle anyagtípust (üveg, fa, papír, műanyag) tudunk vágni. Speciálisan a faintarzia készítésében tudunk munka folyamatokat felgyorsítani, költség hatékonnyá tenni. Könnyedén készíthetünk egyedi ajándékokat, üveggravírozást. A Wacom tábla segítségével a szabadkézi rajz, tervezés azonnal digitalizálható. Az Epson nagyformátumú nyomtatóval a díszüvegezéshez 1:1 arányban nyomtatható terveket tudunk készíteni. Az üzembe helyezett számítógép konfigurációkkal gyorsabban, hatékonyabban dolgoznak felhasználói.

 

Projekt befejezési dátuma: 2022.01.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-03708