Intarzia készítés - Oktatás - Műhelylátogatás

Magyarország első látogatható intarzia műhelye!

Bemutatkozás

1996 óta foglalkozom intarzia készítéssel. Számtalan önálló és csoportos kiállításon mutathattam be szakmai fejlődésemet, egyéni sítlusomat. Eddigi szakmai munkám során intarziás faliképeket, bútorokat, ajándéktárgyakat készítettem. Fő szakterületem a bútorintarzia. Törekszem arra, hogy az emberek és a bútorkészítéssel foglalkozó szakmák újból felfedezzék az intarziát - mint bútordíszítő technikát - legyen igény újra az intarziás bútorokra, tárgyakra a mai modern lakásokban is.

  Kránitzné R. Ildikó intarziaművész 

2007 -től az Intarziakészítők Országos Egyesület Elnöke

2015-től a Győr-Moson-Sopron megyei Értéktár tagja alkotásai bekerültek a Megyerikumok közé.


 Mivel foglalkozunk?

Cégem egyedi tervezésű intarziás terítékek készítésével, intarziás ajándéktárgyak gyártásával foglalkozik.

Asztalosok, felhasználók részére vállalunk intarziás terítékek készítését nagy és kistételben egyaránt. Küldje el e-mailben a vázlatrajzot vagy tervet és elkészítjük egyéni árajánlatát.

 

Elkötelezettek vagyunk  az intarzia oktatásaterén. Hisszük, hogy a kihalóban lévő szakmának a jövője az oktatásban és az ismertetésben van. Maga az intarzia készítés már gyerekkorban kipróbálható - természetesen megfelelő szakember segítségével.  

 Mint kézműves technika fejleszti a figyelmet, koncentrációt, logikus gondolkodást, probléma megoldást -melyeket az élet bármely területén hasznosíthatjuk.

 
Az intarziás könyvjelző készítési programunkat kifejezetten iskolás gyerekek - diákok, felnőttek részére fejlesztettük ki, hogy betekintést nyerjenek az intarziakészítés világába.
 
Műhelyünkben lehetőség van komolyabb tanulmányok folytatására is, mely kifejezetten ajánlott asztalos tanulóknak, bútortervező diákoknak.
 
 

Szeretettel várjuk  az ország egyetlen látogatható intarziakészítő műhelyében egyénileg vagy csoportosan.

 

 
Bármilyen kérdése van, információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségünk : +36-70/6250844 

Érdeklődés

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!